Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer trekt slachtoffer botsing weg bij brandende auto

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 8:04

De bestuurder van een auto is zondag in de vroege ochtend zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gebotst in Nederweert.

Dat gebeurde rond 04:30 uur op de Houtsberg.

Vuurzee
Omwonenden werden wakker van het lawaai en belden meteen de hulpdiensten. Door de klap van de aanrijding werd de bestuurder uit de auto geslingerd en kwam hij naast zijn wagen terecht. Daar werd hij door de brandweer vandaan getrokken omdat de auto na de crash in brand vloog. De ernstig gewonde bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De wagen brandde volledig af. Volgens een correspondent ter plaatse waren bij het ongeluk geen andere voertuigen betrokken. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niks bekend.

Video: WeertdeGekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen