Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Horst

Geplaatst opzaterdag 14 november 2020 - 7:47

In een woning in Horst heeft zaterdagnacht een brand gewoed.

Daarbij vielen geen gewonden.

Hoogwerker
De hulpdiensten werden rond 2:00 uur opgeroepen voor een brand in een woning aan de Parallelweg. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, waaronder een hoogwerker.

CV-ketel
De brand ontstond in het bovenste deel van de woning, vermoedelijk bij een CV-ketel, zo zegt een correspondent ter plaatse. De twee bewoners van de woning zijn door de buren opgevangen. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse, maar die bleek niet nodig.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen