Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor vlammenzee bij vrachtwagenbedrijf

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 19:45

De brandweer is vrijdagavond met veel lieden uitgerukt naar een brand bij vrachtwagenbedrijf Stedefra in Susteren.

Rond 19:30 uur ging het mis bij de onderneming aan de Baakhoverweg.

Vol auto's
Volgens een woordvoerder van de brandweer stond een autotrailer met acht personenauto's in lichterlaaie. Terwijl de brandweerlieden probeerden een achttal dichtbij staande vrachtauto's te beschermen, ontploft een koelwagen in de directe nabijheid. Een zogenaamde autotrailer met daarop nog twee vrachtwagens met open bakken, vlogen vervolgens ook in brand.

Een voertuig was redelijk snel geblust. Er raakte niemand gewond.

Zeer grote brand
Het vuur was voor de brandweer lastig onder controle te krijgen. Er werd opgeschaald naar zeer grote brand in verband met de bluswatervoorziening. Ook brandweerkorpsen uit Roermond en omgeving werden opgeroepen. Rond 21:00 uur was de brand onder controle, maar de brandweer laat weten dat het nablussen nog uren gaat duren.

Hoge vlammen
Volgens ooggetuigen waren de hoge vlammen van ver te zien en was er veel rookontwikkeling. Er was geen gevaar voor de omgeving. Wel zijn er in de omgeving en in de richting van Dieteren deeltjes kunststof neergekomen. De Veiligheidsregio Limburg-Noord laat weten dat deze niet gevaarlijk zijn.

Er wordt geen onderzoek gedaan naar de brand, omdat er geen aanwijzingen zijn voor brandstichting.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen