Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor verschillende natuurbranden

Geplaatst opzaterdag 25 april 2020 - 17:45

De brandweer is zaterdagmiddag meerdere keren uitgerukt voor een natuurbrand. In Gennep, Velden en Venray was het raak.

De natuurbrand aan de Hezeland tussen Gennep en Heijen was vrij snel onder controle. De brand woedde in een gebied van zo'n 200 vierkante meter.

Velden
In een bosperceel langs de Merelweg in het buitengebied van Velden had de brandweer iets meer moeite. De vlammen waren lastig bereikbaar, waardoor de brandweer toch besloot op te schalen naar een grote brand. Binnen een uur had de brandweer het vuur onder controle. Ook daar ging zo'n 200 vierkante meter natuur in vlammen op.

In Venray rukte de brandweer rond 17:00 uur uit voor een natuurbrandje in de wijk Brukske.

natuurbrand Velden - 25 apr 2020
Foto: 112Venlonieuws

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen