Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor uitslaande brand in woning

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 4:26

In Hoensbroek heeft in de nacht van maandag op dinsdag een grote brand gewoed in een woning boven een gemeenschapshuis.

De brandweer rukte rond 03:35 uur uit voor de uitslaande brand in het pand aan de St. Josephstraat. Het zou gaan om het Harrie Meershuis.

Blussen
De brandweer was met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om de brand onder controle te krijgen. Rond 5:00 uur had de brandweer het vuur onder controle.

Instortingsgevaar
Het was lange tijd onduidelijk of er iemand in het pand was toen de brand uitbrak. De brandweer kan op dit moment nog niet de eerste verdieping van het gebouw betreden vanwege instortingsgevaar. Inmiddels heeft de bewoner zich gemeld en heeft laten weten dat alles goed is. "Hij was niet thuis toen de brand uitbrak", zo laat een woordvoerder van de brandweer weten. Het pand raakte zwaar beschadigd door de brand.

Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen