Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor rokende auto

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 7:31

De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een autobrand in Weert. Ter plaatse bleek er alleen wat rook uit het voertuig te komen.

De bestuurder had de hulpdiensten gealarmeerd toen hij op de Graswinkellaan rook onder zijn motorkap vandaan zag komen en geknetter hoorde, schrijft de lokale nieuwssite Weertdegekste.

Spullen gered
Uit voorzorg had de automobilist zijn spullen alvast uit de auto gehaald zodat deze niet in rook op zouden gaan. Maar de brandweer hoefde de brandslang helemaal niet uit te rollen. Het ontkoppelen van de accu bleek voldoende. De reddingswerkers hebben het voertuig nog wel verder gecontroleerd.

Vermoedelijk is de rook ontstaan door kortsluiting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen