Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt uit voor garagebrand Geleen

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 0:47

De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een brand in een garage aan de De Katstraat in Geleen.

Met drie voertuigen en een hoogwerker rukte de brandweer rond middernacht uit naar de brand. Daarbij verleenden omliggende brandweerkorpsen uit Beek en Brunssum assistentie.

Lint
Het vuur was volgens de brandweer ontstaan in een container, maar sloeg al snel over naar de garage. Met lint is het gebied rondom het vuur korte tijd afgezet. Rond 00:30 uur was de brand onder controle.

Auto
De brandweer slaagde erin de woningen naast de garage te redden. Alleen een auto die in de buurt van de vlammen geparkeerd stond, raakte dusdanig beschadigd dat deze total loss verklaard kan worden. Voor zover bekend raakte niemand bij de brand gewond.

Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen