Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brandweer rukt uit voor brand bij champignonkwekerij

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 15:14

Bij een champignonkwekerij in Sevenum is donderdagmiddag brand uitgebroken.

Het vuur ontstond iets na 14:45 uur in het pand aan de Zeesweg. Er raakte niemand gewond.

Cellen
De huurder van het pand zag rook uit het dak komen en waarschuwde de brandweer. De brand is ontstaan in een van de cellen van de champignonkwekerij en sloeg over naar een tweed cel.

Asbest
Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er niemand in de ruimte was waar de brand uitbrak. Brandweerlieden controleerden of er asbest is vrijgekomen. Uit metingen blijkt dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen.

De brandweer kon rond 15:30 uur het sein brand meester geven. De politie sloot een tijdje de Zeesweg af, zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen