Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer rukt groot uit voor brand in friture Kerkrade

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 18:31

De brandweer is zaterdagavond met vijf wagens uitgerukt voor een brand in een friture in Kerkrade.

De brandweer werd rond 17:45 uur gealarmeerd. Volgens een woordvoerder ontstond de brand in de afzuiging van de friture aan de Poststraat.

Eigen bluspoging mislukt
De aanwezigen probeerden het vuur eerst zelf te blussen, maar toen dat niet lukte schakelden ze de brandweer in en gingen ze zelf naar buiten. De brandweer arriveerde met drie blusvoertuigen en twee ladderwagens. Ook is een ambulance ter plaatse.

Rookschade
Volgens de brandweerwoordvoerder is niemand gewond geraakt. Om 18:35 uur was de brand onder controle. Enkele naastgelegen panden moesten daarna nog door de brandweer geventileerd worden vanwege rookschade.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen