Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 25 oktober 2014 - 10:17

De brandweer heeft zaterdagmorgen in Maastricht een vrouw gered uit een brandende woning.

In het pand aan de Lage Barakken brak rond 8:15 uur brand uit in de keuken. De bewoonster kon haar woning niet op eigen kracht verlaten en moest door de brandweer met een laddervoertuig uit haar huis gehaald worden.

Kortsluiting in de koelkast
De brand is ontstaan door kortsluiting in de koelkast. Op dat moment waren er twee bewoners binnen, allebei een verdieping hoger. De man kon zelf de brandende woning verlaten, zijn vrouw die slecht ter been is dus niet.

De bewoners zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Ze hadden rook ingeademd. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Asbest vrijgekomen bij brand Maastricht
Asbest vrij bij brand Beatrixhaven in Maastricht
Hondje komt om in woonwagenbrand Maastricht
Grote brand in loods Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen