Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 25 oktober 2014 - 10:17

De brandweer heeft zaterdagmorgen in Maastricht een vrouw gered uit een brandende woning.

In het pand aan de Lage Barakken brak rond 8:15 uur brand uit in de keuken. De bewoonster kon haar woning niet op eigen kracht verlaten en moest door de brandweer met een laddervoertuig uit haar huis gehaald worden.

Kortsluiting in de koelkast
De brand is ontstaan door kortsluiting in de koelkast. Op dat moment waren er twee bewoners binnen, allebei een verdieping hoger. De man kon zelf de brandende woning verlaten, zijn vrouw die slecht ter been is dus niet.

De bewoners zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Ze hadden rook ingeademd. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Asbest vrijgekomen bij brand Maastricht
Asbest vrij bij brand Beatrixhaven in Maastricht
Hondje komt om in woonwagenbrand Maastricht
Grote brand in loods Maastricht
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen