Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt spartelende ree uit schrikdraad

Geplaatst opdinsdag 17 maart 2020 - 6:34

Een ree die in Ohé en Laak in een hek verstrikt was geraakt, is door de brandweer gered.

Het dier was met zijn gewei vast komen te zitten in een rol schrikdraadnet bij een weiland aan de Walburgisstraat. Vanwege al het panisch gespartel van de ree, raakte het steeds verder verstrengeld met het hekwerk.

Brandweer
Omdat de gewaarschuwde politie het dier niet los kreeg, werd de brandweer van Stevensweert opgeroepen. Die wisten het dier los te krijgen, waarna het er meteen vandoor huppelde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen