Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt katten en kittens uit brandende woning

Geplaatst opmaandag 8 juni 2020 - 21:04

De brandweer is maandagavond uitgerukt vanwege een brand in een berging in Geleen, dat vervolgens oversloeg naar een aangrenzende woning.

De brandweer heeft zes katten en vier kittens uit de woning gered. De dieren zijn overgedragen aan de dierenambulance.

Ziekenhuis
Eén persoon is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brand was aan de Portonnekuilstraat en is inmiddels onder controle. Er was even een flinke rookontwikkeling, maar die nam al snel af.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.

Video: via 1Limburg WhatsApp

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen