Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt gevangen aalscholver in Roermond

Geplaatst opvrijdag 27 februari 2015 - 13:33

De brandweeer heeft vrijdagochtend een aalscholver gered die vastzat achter een traliewerk in Roermond.

De brandweer werd rond 11:15 uur ingeschakeld. Volgens de melding zou een eend vast zitten achter een traliewerk aan de Achilleslaan in Roermond.

Geen eend, maar aalscholver
Ter plekke bleek het niet om een eend, maar om een aalscholver te gaan. Het dier had zich op onverklaarbare wijze achter het traliewerk in de schaatsvijver genesteld en kon daar niet meer weg.

Bevrijd
De brandweer heeft vervolgens het traliewerk losgemaakt en het dier bevrijd. Het hekwerk is daarna weer teruggeplaatst.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aalscholver uitgeroosterd door brandweer
Brandweer rukt uit voor bange kat op dak Roermond
Brandweer redt das uit net in Roermond
Meisje dolgelukkig, brandweer redt in water gevallen hondje
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen