Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer redt bewusteloze bewoonster uit brandend huis

Geplaatst opwoensdag 18 augustus 2021 - 9:25

De hulpdiensten moesten woensdagochtend in actie komen voor een woningbrand in Blerick. De bewoonster was bewusteloos geraakt en werd uit het huis gehaald.

Een medewerker van de thuiszorg stond rond 8:30 uur aan de deur van de woning aan de Frederik Hendrikstraat, maar de bewoonster maakte niet open. Het rookalarm ging af, de ramen waren zwart geblakerd en er hing een brandgeur. De verzorger sloeg meteen alarm en belde 112.

Traumahelikopter
De bewoonster was buiten bewustzijn en de hulpdiensten hebben haar buiten moeten reanimeren, bevestigt een woordvoerster van de brandweer. Ook is er een opgeroepen traumahelikopter geland op een nabijgelegen veldje, maar de vrouw is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Blusvoertuigen
Met onder meer twee tankautospuiten en één hoogwerker blusten brandweerlieden de brand in de woning. Volgens de brandweer was het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand wordt nu onderzocht.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen