Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer ontdekt drugslab na explosies en brand in Weert

Geplaatst opdonderdag 8 oktober 2020 - 1:09

De brandweer heeft bij het blussen van een brand een drugslab gevonden. De brand woedde in een houten keet aan de Kraanweg in Weert.

De brandweer kreeg woensdag even na 23:30 uur een melding van de brand in het buitengebied. Rond 2:00 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

Explosies
In de omgeving zijn meerdere explosies gehoord. Er zijn verschillende kleine en grote kunststof vaten met vloeistoffen leeggelopen op het terrein. Volgens de brandweer is er geen gevaar voor de omgeving.

Video: Nederweert24

Geen gewonden
De brandweer heeft meerdere bluswagens en waterwagens ingezet. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Donderdagochtend vindt er aanvullend onderzoek door de politie plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen