Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer moet deel dak afbreken vanwege schoorsteenbrand

Geplaatst opvrijdag 28 januari 2022 - 6:25

Vanwege een uitslaande schoorsteenbrand in Grubbenvorst donderdagavond moest de brandweer een aantal dakpannen verwijderen. Alleen op die manier konden de vlammen gedoofd worden.

Rond 21:30 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand bij een vrijstaande woning aan de Burgemeester van Kempenstraat.

Nok van dak
Omdat het vuur zich snel uitbreidde rukten de hulpdiensten met meerdere blusvoertuigen uit. Het vuur bleek vanuit de schoorsteen door te zijn geslagen naar de nok van het dak. Alleen door een deel van het dak af te breken konden brandweerlieden de brand blussen. Omstreeks 22:00 uur was de brand onder controle.

Er raakte niemand gewond.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen