Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer laat voormalig Licom-gebouw uitbranden

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 8:29

In de voormalige kwekerij van Licom in Landgraaf is vrijdagmorgen een brand uitgebroken. De brandweer laat de brand gecontroleerd uitbranden.

Dit meldt de brandweer. Rond 7:30 uur moest de brandweer naar de Europaweg-Zuid. Vanaf de Gravenweg en de Waubacherweg was de straat afgezet.

Instabiel
Meerdere brandvoertuigen waren ter plaatse om de brand te blussen. Inmiddels heeft de brandweer laten weten de brand gecontroleerd uit te laten branden. "Het pand is te instabiel om naar binnen te gaan. Het kan dus zijn dat er weer meer rook zichtbaar is. Er komt ook geen onderzoek naar de brand, mede doordat het pand te instabiel is", aldus de woordvoerder van de brandweer.

Slopen
Het vuur was rond 15:00 uur bijna gedoofd. De brandweer is nog bezig met het brandend afval dat door een kraan uit elkaar is getrokken te blussen. Het gebouw zal worden gesloopt.

Het is niet de eerste keer dat er brand uitbrak in het gebouw. Inmiddels staat het pand al acht jaar leeg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen