Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer koelt dak feesttent Geleen

Geplaatst opzaterdag 29 juni 2019 - 22:58

De brandweer heeft zaterdagavond het dak van de feesttent van de MP-feesten in Geleen gekoeld met water.

De inzet gebeurde uit voorzorg, vanwege de hoge temperatuur.

Heet
Zaterdag in de vroege avond was het nog altijd ruim boven de 20 graden buiten. In een tent in de volle zon blijft de warmte hangen.

Afkoeling
De brandweer wilde voorkomen dat er in het feestgedruis mensen onwel zouden worden. Volgens de organisatie waren er tijdens de 90's Megaparty 1400 mensen aanwezig in de tent, die blij waren met de afkoeling.

De MP-feesten - voluit de Marcellinus en Petrus Feesten - zijn een driedaags evenement dat sinds 2007 jaarlijks wordt gehouden in Geleen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen