Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer koelt dak feesttent Geleen

Geplaatst opzaterdag 29 juni 2019 - 22:58

De brandweer heeft zaterdagavond het dak van de feesttent van de MP-feesten in Geleen gekoeld met water.

De inzet gebeurde uit voorzorg, vanwege de hoge temperatuur.

Heet
Zaterdag in de vroege avond was het nog altijd ruim boven de 20 graden buiten. In een tent in de volle zon blijft de warmte hangen.

Afkoeling
De brandweer wilde voorkomen dat er in het feestgedruis mensen onwel zouden worden. Volgens de organisatie waren er tijdens de 90's Megaparty 1400 mensen aanwezig in de tent, die blij waren met de afkoeling.

De MP-feesten - voluit de Marcellinus en Petrus Feesten - zijn een driedaags evenement dat sinds 2007 jaarlijks wordt gehouden in Geleen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen