Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer handelt snel en is containerbrand de baas

Geplaatst opdinsdag 15 januari 2019 - 20:12

Dankzij een adequaat optreden van de brandweer, heeft een brand in Horst slechts lichte schade veroorzaakt. Het ging om een containerbrand.

Op vooralsnog onduidelijke wijze vloog de container, die aan de Songertweg stond, in brand. In de container zou verpakkingsmateriaal hebben gelegen.

Bouw- en tuincentrum
De container stond op het terrein van een bouw- en tuincentrum. Er bestond even de angst dat het vuur zou overslaan naar een berg houtsnippers, zo vertelt een correspondent. De brandweer wist dat echter te voorkomen, waardoor alleen de container beschadigd werd.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen