Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer haalt persoon uit brandend huis Siebengewald

Geplaatst opzaterdag 31 december 2016 - 19:28

Bij een uitslaande brand in Siebengewald heeft de brandweer een persoon uit het huis gered.

Meteen na de redding is de brandweer begonnen met reanimatie.

Traumaheli
Een traumahelikopter met arts is opgeroepen om verdere eerste hulp te bieden. Het is nog niet bekend hoe het slachtoffer er aan toe is, maar volgens de brandweer is hij of zij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede persoon die in het huis was, bleef ongedeerd.

Onbewoonbaar
De brand aan de Kloosterweg brak rond 18:45 uur uit door nog onbekende oorzaak. De brandweer rukte met verschillende voertuigen uit om de vlammen te bestrijden. Dat kostte grote moeite. Pas rond 20:15 uur kon de brandweer het sein brand meester geven.

In het complex bevonden zich in totaal vijf woningen. Zeker twee daarvan zijn volledig uitgebrand. De overige drie woningen zijn voorlopig niet bewoonbaar.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Traumahelikopter
Man in levensgevaar na ongeluk bij Siebengewald
Traumahelikopter naar aangereden fietser Siebengewald
Brandweer opgetrommeld voor gaslek in Siebengewald
Vrouw gewond bij ongeval Nieuw-Bergen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen