Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer haalt bewusteloze man uit brandende woning

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 7:51

De brandweer heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bewusteloze man uit zijn brandende woning in Ottersum gered.

Rond 02.30 uur kwam er een melding binnen dat er rond de woning aan de Roepaanstraat veel rook te zien was.

Bewusteloos
Toen de brandweer even later arriveerde, bleek de woning in brand te staan. Toen brandweerlieden binnentraden, zagen ze de bewusteloze man liggen. Hij werd naar buiten gebracht en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Er bestond nog even het vermoeden dat er nog een tweede persoon in de woning zou zijn, maar dat bleek niet het geval.

Verzet
Bij de ambulance werd de bewusteloze man opeens wakker en begon zich hevig te verzetten, laat een correspondent ter plekke weten. Uiteindelijk is hij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de man zich verzette, is niet duidelijk.

Het vuur was snel onder controle, maar het definitieve sein brand meester kon pas om 03.45 uur gegeven worden.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen