Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer gerust: bewoners brandend huis toch niet thuis

Geplaatst opdonderdag 20 januari 2022 - 14:48

De brandweer kreeg donderdagmiddag geen contact met bewoners van een huis in Meerssen waarvan het dak in brand stond, waarna hulpdiensten flink opschaalden. Ze waren bang dat er mensen binnen waren, maar dit bleek uiteindelijk niet het geval.

"De bewoners van het huis liepen namelijk de straat in, kort nadat de brand was uitgebroken", vertelt een correspondent.

Oorzaak onbekend
De ambulance die eerder werd opgeroepen, bleek dus niet nodig. De brandweer is aan het blussen met drie spuitwagens. Hoe de dakbrand is ontstaan die rond 14:30 uur uitbrak, is onduidelijk.

Dak van huis in brand in Meerssen (20 jan 2022)
Dakbrand in Meerssen
Foto: Track88
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen