Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer duikt naar verdachte koffer Servaasbrug

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2015 - 14:19

Duikers van de brandweer zijn woensdagmiddag bij de Sint Servaasbrug in Maastricht het water ingegaan vanwege een verdachte koffer.

De koffer ligt vlakbij de brug. De brandweer is door de politie gevraagd om het water in te gaan om de koffer te onderzoeken.

Onbekende man
De grote tas werd dinsdagavond rond 23:00 uur door een onbekende man vanaf de brug het water in gegooid. Twee getuigen zagen dat gebeuren, en meldden het voorval bij de politie. Die luisterde eerst naar wat de mannen te vertellen hadd, en bekeek daarna camerabeelden die rond die tijd zijn gemaakt.

Donker
Vanwege de duisternis besloot de politie pas woensdag duikers in te zetten, die de koffer in het Maaswater moeten vinden en boven water halen. Onbekend is nog wat er in de koffer zit.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoektocht naar verdachte koffer in Maastricht gestaakt
Zoektocht naar mysterieuze koffer Maastricht gestaakt
Sonarboot te water voor verdachte koffer Maastricht
lijk, koffer, maastricht
Lijk in koffer in Maas gevonden
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen