Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt paard uit benarde positie

Geplaatst opmaandag 18 november 2019 - 17:11

De brandweer heeft bij een manege in Beek een paard bevrijd dat met een been vast was komen te zitten in een zogenoemde hooibal.

Een hooibal is een kunststof bal met gaten, die kan worden gevuld met hooi. Het stuk speelgoed is bedoeld om het eten wat uitdagender te maken.

Narcose
Terwijl het paard werd geblinddoekt en door de dierenarts onder narcose werd gebracht, knipten brandweerlieden een gat in de bal zodat de voet bevrijd kon worden.

Voor zover bekend is het paard er zonder verdere kleerscheuren vanaf gekomen.

Video: Stal Karabelen (Facebook)
Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen