Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt kindervoetje uit spaken van fiets

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 13:20

In Maastricht is woensdagmiddag een kind gewond geraakt nadat het met zijn voet vast kwam te zitten tussen de spaken van een fiets.

Het ongeluk gebeurde rond 12:45 uur op de Wethouder van Caldenborghlaan.

Bekneld
De brandweer moest eraan te pas komen om het kind uit zijn benarde positie te bevrijden. De jongen is met verwondingen aan zijn voet per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen