Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt kindervoetje uit spaken van fiets

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 13:20

In Maastricht is woensdagmiddag een kind gewond geraakt nadat het met zijn voet vast kwam te zitten tussen de spaken van een fiets.

Het ongeluk gebeurde rond 12:45 uur op de Wethouder van Caldenborghlaan.

Bekneld
De brandweer moest eraan te pas komen om het kind uit zijn benarde positie te bevrijden. De jongen is met verwondingen aan zijn voet per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen