Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt jongen uit goal

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2016 - 13:30

Op het speelterrein van een basisschool in Nederweert-Eind is dinsdagmiddag een jongen klem komen te zitten in een speelgoal.

Het slachtoffertje bracht deze dag van zijn meivakantie door op het plein van basisschool De Tweesprong aan de Sint Gerardusstraat.

Spijlen
Het ging mis toen hij even voor 13:00 uur bovenop het
voetbaldoel klom, en met een been klem kwam te zitten tussen de spijlen. Hij kon zichzelf niet meer bevrijden. Pas toen de brandweer met een soort krik de spijlen van het doel uit elkaar duwde, kon de jongen weer loskomen uit zijn benarde positie.

De jongen raakte niet gewond, en kon zelfs lachen om zijn kleine avontuur. Om van de schrik te bekomen kreeg hij nog een knuffelbeer van de politie.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

School haalt goaltjes weg na beknelling jongetje
Motorrijder dood aangetroffen in bos Nederweert-Eind
Auto belandt in sloot in Nederweert-Eind
Dode scooterrijder is 36-jarige man uit Leveroy
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen