Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt jongen uit goal

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2016 - 13:30

Op het speelterrein van een basisschool in Nederweert-Eind is dinsdagmiddag een jongen klem komen te zitten in een speelgoal.

Het slachtoffertje bracht deze dag van zijn meivakantie door op het plein van basisschool De Tweesprong aan de Sint Gerardusstraat.

Spijlen
Het ging mis toen hij even voor 13:00 uur bovenop het
voetbaldoel klom, en met een been klem kwam te zitten tussen de spijlen. Hij kon zichzelf niet meer bevrijden. Pas toen de brandweer met een soort krik de spijlen van het doel uit elkaar duwde, kon de jongen weer loskomen uit zijn benarde positie.

De jongen raakte niet gewond, en kon zelfs lachen om zijn kleine avontuur. Om van de schrik te bekomen kreeg hij nog een knuffelbeer van de politie.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

School haalt goaltjes weg na beknelling jongetje
Vrachtwagen botst tegen boom in Nederweert
Beknelling Ongeluk Nederweert McDonald's (22 februari 2017)
Beknelling na ongeluk bij McDonald's in Nederweert
Motorrijder dood aangetroffen in bos Nederweert-Eind
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen