Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer bevrijdt bestuurder na ernstig ongeluk Landgraaf

Geplaatst opzondag 5 december 2021 - 17:59

Twee auto's zijn zondag frontaal op elkaar geknald in Landgraaf. Twee personen werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht, een derde moest eerst worden losgeknipt uit het voertuig.

De botsing vond rond 17:30 uur plaats op de Reeweg in Landgraaf. Zowel politie, brandweer als ambulance snelden in rap tempo toe naar de plek des onheils.

Benarde positie
Na de frontale botsing kwam één van de auto's tot stilstand tegen een hekwerk. Na het ongeluk werden twee personen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde persoon kon niet zelfstandig uit de auto komen en moest eerst door de brandweer los worden geknipt. Volgens een correspondent zijn beide auto's total loss

De oorzaak van het ongeluk is nog ongewis. De politie heeft de weg afgezet en stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen