Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer betrokken bij ongeluk: een gewonde

Geplaatst opmaandag 22 mei 2017 - 11:00

Een busje van de brandweer is maandagochtend in Maastricht betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Bij het ongeval raakte één persoon gewond.

De aanrijding tussen het busje en een personenauto gebeurde tegen 10:30 uur op de kruising van de Willem Alexanderweg en de Viaductweg. De brandweerkazerne ligt aan dat kruispunt.

Verkeer vast
Door de botsing op het drukke punt liep het verkeer van en naar de Noorderbrug en het bedrijventerrein Beatrixhaven vast. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Volgens getuigen voerde het brandweerbusje zwaailichten en sirene.

De gewonde bestuurder van de Belgische personenauto is met een ambulance meegenomen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrachtwagen in Maastricht van talud gekiept
Meisje (17) overleden na aanrijding in Maastricht
Remspoor
Dronken Maastrichtenaar rijdt door na aanrijding
A2 Ongeval Vrachtwagen
A2 richting Maastricht dicht
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen