Tanken

Diesel en elektrisch niet populair in Limburg

Dieselauto's zijn in Limburg veel minder populair dan elders in Nederland.

Brand Roermond 26 sep 2019
Lekkage bij brandstofopslag in Roermond

Bij een tankopslag in Roermond heeft donderdagmiddag ethanol gelekt.

Petitie voor behoud tankstation Roermond

Het plan van de gemeente Roermond om het tankstation aan het begin van de Maasbrug te sluiten, leidt tot de nodige weerstand in de stad.

Brandstofdief vlucht in onderbroek over autoweg

Een 33-jarige man uit Heerlen heeft dinsdag voor de nodige sensatie gezorgd. Hij vluchtte, slechts gekleed in een kleurrijke onderbroek, toen de politie bij hem aan de deur stond.

Provincie komt met waterstofplan voor auto's

De provincie komt in de eerste helft van volgend jaar met een plan van aanpak voor de toepassing van waterstof als brandstof voor auto's en andere voertuigen.

Tanken in België, maar welke soort benzine?

Er is nog veel onzekerheid onder Limburgse automobilisten die in België tanken.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten