Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandstichting bij Poolse supermarkt: politie zoekt duo

Geplaatst opzaterdag 19 juni 2021 - 7:22

De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot brandstichting op een Poolse supermarkt aan het Pastoor Huijbenplein in Panningen.

Rond 3:40 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag brak een kleine brand uit.

Steekvlammen
Volgens de politie zijn er voorafgaand steekvlammen gezien. Dat zou kunnen duiden op een poging tot brandstichting. Vlak daarna vluchtten twee personen op een scooter richting de Paterstraat.

Er zijn geen gewonden gevallen. Op foto's is te zien de supermarkt flink beschadigd is geraakt.

Biedronka
Eind vorig jaar vond een aantal aanslagen plaats op supermarkten van Biedronka in Heeswijk-Dinther, Aalsmeer en Beverwijk. De vestiging in Weert heeft destijds maatregelen getroffen vanwege de aanslagen op andere vestigingen. Zo is er onder meer een nieuw alarmsysteem geïnstalleerd.

Lees ook: Politie extra waakzaam bij Biedronka-winkel Weert

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten