Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandstichting bij Poolse supermarkt: politie zoekt duo

Geplaatst opzaterdag 19 juni 2021 - 7:22

De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot brandstichting op een Poolse supermarkt aan het Pastoor Huijbenplein in Panningen.

Rond 3:40 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag brak een kleine brand uit.

Steekvlammen
Volgens de politie zijn er voorafgaand steekvlammen gezien. Dat zou kunnen duiden op een poging tot brandstichting. Vlak daarna vluchtten twee personen op een scooter richting de Paterstraat.

Er zijn geen gewonden gevallen. Op foto's is te zien de supermarkt flink beschadigd is geraakt.

Biedronka
Eind vorig jaar vond een aantal aanslagen plaats op supermarkten van Biedronka in Heeswijk-Dinther, Aalsmeer en Beverwijk. De vestiging in Weert heeft destijds maatregelen getroffen vanwege de aanslagen op andere vestigingen. Zo is er onder meer een nieuw alarmsysteem geïnstalleerd.

Lees ook: Politie extra waakzaam bij Biedronka-winkel Weert

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen