Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandstichter gefilmd door beveiligingscamera

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 10:49

De persoon die in de nacht van vrijdag op zaterdag een jerrycan met een brandbare vloeistof in brand stak tussen twee Range Rovers in Weert is gefilmd door een beveiligingscamera.

Dat meldt Weertdegekste.nl.

Schade
De twee kostbare wagens raakten zwaar beschadigd door de brand. Ze stonden geparkeerd op de oprit van een woning aan de Marishof.

Lees ook: Range Rovers beschadigd door brandende jerrycan

Jerrycan
De brandweer en de politie werden rond 3:50 uur gealarmeerd. Het vuur was snel onder controle, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de wagens beschadigd raakten. Op de beelden is te zien dat de mogelijke brandstichter ongeveer een minuut rondom de auto bezig is. Daarna wordt het vuur aangestoken en rent de verdachte weg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen