Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandje in brievenbus PostNL Sittard

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 15:01

In een brievenbus van PostNL bij de Albert Heijn aan de Sittardse Brugstraat heeft donderdagmiddag even voor twee uur brand gewoed.

Volgens een brandweerwoordvoerder had winkelpersoneel het vuur al gedoofd toen de brandweer ter plaatse kwam. De brandweer heeft alleen een nacontrole gedaan om er zeker van te zijn dat het vuur uit was.

Oorzaak onbekend
De oorzaak van de brand is onbekend. De brandweer kon niet bevestigen of er wellicht vuurwerk in de brievenbus is gegooid. Ook is onduidelijk of de poststukken in de brievenbus door het vuur of door het bluswater zijn vernietigd.

PostNL is van het brandje in kennis gesteld.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen post in groot deel van Limburg door brand in Blerick
Binnenbrand Sittard 22-3-15
Kleine binnenbrand bij elektrozaak in Sittard
Grote brand in leegstaand hotel Sittard
autobrand, brand, bergerweg, sittard
Autobrand zorgt voor verkeersoverlast in Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen