Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende vrachtwagen verwoest pallets met beeldschermen

Geplaatst opzondag 24 januari 2021 - 11:46

Een geparkeerde vrachtwagen in Venlo is zondagmorgen uitgebrand.

In de container van de vrachtwagen stonden 22 pallets met beeldschermen. Daarvan zijn vier pallets verwoest, de rest kon de brandweer op tijd uit de container halen.

Geen gewonden
De brandweer werd rond 6:00 uur gealarmeerd voor de vrachtwagenbrand op een bedrijventerrein aan de Laurens Janszoon Costerstraat in Venlo. Niemand raakte gewond bij de brand. Het vuur ontstond in de vrachtwagencabine en sloeg daarna over op de container. Hoe het vuur ontstond is niet bekend.

De vrachtwagencabine is total loss. De container heeft brand-, rook- en waterschade. De gemeente heeft uit voorzorg zout gestrooid rondom de vrachtwagen om te voorkomen dat het bluswater bevriest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen