Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende vrachtwagen A73 Belfeld

Geplaatst opmaandag 15 april 2019 - 10:16

In een vrachtwagen op de A73 is maandagochtend een fikse brand uitgebroken.

Even voor 10:00 uur heeft het voertuig ter hoogte van Belfeld vlam gevat.

Botsing
Na een 'kop-staart botsing' tussen twee vrachtwagens, is een van de voertuigen in brand gevlogen. De chauffeurs van de vrachtwagens raakten hierbij niet gewond.

Blussen
De brandweer is druk bezig met het blussen van de brand. De afrit bij Belfeld was vanwege de bluswerkzaamheden afgesloten. Verkeer richting Nijmegen ondervindt hier hinder van.

Tweede ongeval
Dit is het tweede ongeval op de A73 maandagochtend. Rond 7:30 uur botsten twee kleine vrachtwagens tegen elkaar waarbij een chauffeur bekneld kwam te zitten. Het is nog niet bekend of hij gewond is geraakt. Dit gebeurde net na de nieuwe brug tussen Tegelen en Hout-Blerick in de richting van Nijmegen, meldt Omroep Venlo.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen