Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende vrachtauto steekt leegstaande woning aan

Geplaatst opdinsdag 7 mei 2019 - 0:14

De brandweer is maandagavond laat uitgerukt voor een brandende vrachtwagen waarvan het vuur oversloeg naar een leegstaande woning in Weert.

Vlak voor 23:45 uur werd er de brandweer gealarmeerd over het vuur op de Bocholterweg.

Middelbrand
Het leegstaande pand heeft maar kort gebrand, dat meldt de brandweer op Twitter. De brand werd opgeschaald tot een middel grote brand. Het is niet duidelijk of het vuur is aangestoken.

Ongeveer een uur na de melding werd het sein brand meester gegeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen