Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende schuur Hoensbroek blijkt drugslab

Geplaatst opdonderdag 30 september 2021 - 12:56

De schuur in Hoensbroek waar woensdag brand ontstond blijkt een amfetaminelab te zijn. Een persoon is aangehouden.

Dat laat de politie in een tweet weten.

Lab
Het lab was in werking en is door de politie ontmanteld. Bij het produceren van de drugs is waarschijnlijk de brand ontstaan. Specialisten zijn op dit moment bezig om de materialen die gebruikt zijn weg te halen. Hoeveel drugs er in het lab werd geproduceerd is op dit moment niet bekend.

Buurtbewoners
De brand brak woensdagavond rond 21:00 uur uit in een schuur van een woning aan de Prins Hendrikstraat. Buurtbewoners werden woensdagavond door de politie geadviseerd om ramen en deuren te sluiten, maar kort daarna bleek uit een meting van de brandweer dat er geen gevaarlijke stoffen waren vrijgekomen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen