Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brandende plezierboot uit water getild in Roermond

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 15:57

Een brandend plezierjacht in Roermond is zaterdagmiddag uit het water getakeld

Het scheepje met de naam 'Chaot' vatte rond 14:30 uur vlam in de haven van Hatenboer.

Bluswater
De 27 voet lange kajuitjacht lag op dat moment in het water. Om te voorkomen dat de boot zou zinken zodra de brandweer de vlammen met honderden liters bluswater te lijf ging, werd het brandende scheepje snel aan wal getakeld.

Scheepsmeubilair
Waarschijnlijk brak het vuur uit terwijl er in het vaartuig werd geklust. Niemand raakte bij de brand gewond, wel raakte het interieur beschadigd. Een deel van het verschroeide scheepsmeubilair werd door de brandweer naar buiten gegooid, zodat de spuitgasten konden controleren of de vlammen wel echt gedoofd waren.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen