Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende heg 'gered' door alerte dakwerkers

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 11:44

Een stel dakwerkers heeft vrijdagmorgen adequaat gereageerd, toen ze tijdens het installeren van zonnepanelen in Limbricht plots rookwolken zagen opdoemen. Deze bleken afkomstig van een nabijgelegen heg.

De mannen snelden naar de brandende heg, regelden een tuinslang bij een buurman en gingen de vlammen te lijf. Ook werd de brandweer ingeschakeld.

Ambulance nodig
Dankzij de scherpe dakdekkers bleef de schade aan de heg beperkt. Toch was er een ambulance nodig. Een van de heldhaftige mannen had ademhalingsproblemen, vermoedelijk door het inademen van rook. Hij werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen