Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende auto rijdt tijdje over A2 en veroorzaakt ongeluk

Geplaatst opvrijdag 1 maart 2019 - 15:02

Een brandende auto die eerst over de A2 reed is even later in Echt op een andere auto gebotst, waardoor ook die auto in brand vloog.

Het ongeval gebeurde rond 12:00 uur op de Aasterbergweg, meldt de politie.

Ongeluk
De brandende auto reed eerst over de A2 in de richting van Maastricht voordat de bestuurder de afrit bij Echt nam en botste op een auto op de
Aasterbergerweg. De automobilist vluchtte daarop. De bestuurder van het ander vehikel zat bekneld en werd door omstanders uit zijn benarde positie bevrijd. Daarna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

Omdat de politie nog naar de gevluchte bestuurder zoekt, komt de politie graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over de brandende auto op de A2 of het ongeluk op de Aasterbergerweg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen