Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende auto rijdt tijdje over A2 en veroorzaakt ongeluk

Geplaatst opvrijdag 1 maart 2019 - 15:02

Een brandende auto die eerst over de A2 reed is even later in Echt op een andere auto gebotst, waardoor ook die auto in brand vloog.

Het ongeval gebeurde rond 12:00 uur op de Aasterbergweg, meldt de politie.

Ongeluk
De brandende auto reed eerst over de A2 in de richting van Maastricht voordat de bestuurder de afrit bij Echt nam en botste op een auto op de
Aasterbergerweg. De automobilist vluchtte daarop. De bestuurder van het ander vehikel zat bekneld en werd door omstanders uit zijn benarde positie bevrijd. Daarna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

Omdat de politie nog naar de gevluchte bestuurder zoekt, komt de politie graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over de brandende auto op de A2 of het ongeluk op de Aasterbergerweg.

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen