Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende auto rijdt tijdje over A2 en veroorzaakt ongeluk

Geplaatst opvrijdag 1 maart 2019 - 15:02

Een brandende auto die eerst over de A2 reed is even later in Echt op een andere auto gebotst, waardoor ook die auto in brand vloog.

Het ongeval gebeurde rond 12:00 uur op de Aasterbergweg, meldt de politie.

Ongeluk
De brandende auto reed eerst over de A2 in de richting van Maastricht voordat de bestuurder de afrit bij Echt nam en botste op een auto op de
Aasterbergerweg. De automobilist vluchtte daarop. De bestuurder van het ander vehikel zat bekneld en werd door omstanders uit zijn benarde positie bevrijd. Daarna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

Omdat de politie nog naar de gevluchte bestuurder zoekt, komt de politie graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over de brandende auto op de A2 of het ongeluk op de Aasterbergerweg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen