Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandende auto rijdt tijdje over A2 en veroorzaakt ongeluk

Geplaatst opvrijdag 1 maart 2019 - 15:02

Een brandende auto die eerst over de A2 reed is even later in Echt op een andere auto gebotst, waardoor ook die auto in brand vloog.

Het ongeval gebeurde rond 12:00 uur op de Aasterbergweg, meldt de politie.

Ongeluk
De brandende auto reed eerst over de A2 in de richting van Maastricht voordat de bestuurder de afrit bij Echt nam en botste op een auto op de
Aasterbergerweg. De automobilist vluchtte daarop. De bestuurder van het ander vehikel zat bekneld en werd door omstanders uit zijn benarde positie bevrijd. Daarna is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

Omdat de politie nog naar de gevluchte bestuurder zoekt, komt de politie graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over de brandende auto op de A2 of het ongeluk op de Aasterbergerweg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen