Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand vrachtwagencabine: trucker weet op tijd te ontsnappen

Geplaatst opdonderdag 9 september 2021 - 20:54

De brandweer moest donderdagavond in actie komen voor een brand op de A77 bij Heijen. Daar stond een vrachtwagencabine in lichterlaaie.

Dat gebeurde rond 19:40 uur.

Zwarte rook
De trucker parkeerde zijn voertuig op de vluchtstrook en kon op tijd de vrachtwagen verlaten. De vlammen sloegen uit de cabine. Het vuur ging gepaard met een dikke zwarte rookpluim. Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle.

Snelweg dicht
Het verkeer vanuit Duitsland richting Limburg was gestremd, omdat de snelweg dicht was. Later werd er één rijstrook beschikbaar gesteld. Inmiddels zijn alle rijbanen weer open.

Brandschade
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is onduidelijk. De schade aan de vrachtwagen is groot. Het voertuig is door een berger weggesleept.

Brand vrachtwagen A77 Heijen (9 sep 2021)
Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen