Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand vrachtwagencabine: trucker weet op tijd te ontsnappen

Geplaatst opdonderdag 9 september 2021 - 20:54

De brandweer moest donderdagavond in actie komen voor een brand op de A77 bij Heijen. Daar stond een vrachtwagencabine in lichterlaaie.

Dat gebeurde rond 19:40 uur.

Zwarte rook
De trucker parkeerde zijn voertuig op de vluchtstrook en kon op tijd de vrachtwagen verlaten. De vlammen sloegen uit de cabine. Het vuur ging gepaard met een dikke zwarte rookpluim. Brandweerlieden hadden de brand snel onder controle.

Snelweg dicht
Het verkeer vanuit Duitsland richting Limburg was gestremd, omdat de snelweg dicht was. Later werd er één rijstrook beschikbaar gesteld. Inmiddels zijn alle rijbanen weer open.

Brandschade
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is onduidelijk. De schade aan de vrachtwagen is groot. Het voertuig is door een berger weggesleept.

Brand vrachtwagen A77 Heijen (9 sep 2021)
Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen