Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Brand voetbalclub Bunde: afvalcontainer aangestoken

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 14:53

De brand bij voetbalclub Bunde is aangestoken. Dat concludeert de politie na onderzoek.

Het vuur begon woensdagavond nadat vandalen een container in brand hadden gestoken. Een stuk van zo'n twee bij twee meter ging in vlammen op.

Jeugdig bezoek
"Waarschijnlijk hebben we een aantal jeugdigen op bezoek gehad die niet van het veld gebruik hebben gemaakt, maar helaas vernielingen hebben aangericht", zegt voorzitter Wil Aussems van de amateurclub.

Lees ook: Forse schade aan voetbalveld Bunde na brand

Vaker vernielingen
De club weet nog niet hoe groot de schade aan het kunstgrasveld is. Op en rond het voetbalcomplex worden regelmatig vernielingen aangericht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen