Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand uitgebroken in woonhuis in Weert

Geplaatst opwoensdag 14 januari 2015 - 4:49

In Weert is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken in een woning.

Rond 04:10 uur brak de brand uit in een huis aan de Steenspil, in de wijk Molenakker. De brandweer ging met meerdere blusvoertuigen ter plaatse.

Meterkast
Eenmaal gearriveerd bleek dat het ging om een brand in een meterkast op de begane grond. Het vuur was ontdekt door een buurvrouw omdat bij haar als gevolg van het brandje de stroom was uitgevallen. Zij alarmeerde daarop meteen haar buren.

Rook ingeademd
Het huis stond vol rook en de bewoners werden gecontroleerd door een ambulanceteam. Ze hadden volgens de brandweer 'enige rook ingeademd', maar liepen geen ernstige verwondingen op.

Foto: Weertdegekste
Foto: Weertdegekste

Foto's via Weertdegekste

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Woningbrand Weert snel geblust
Woningbrand in Weert
Auto brandt volledig uit in bossen bij Tungelroy
Brandend snoeiafval legt gebakfabriek in Weert stil
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen