Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand uitgebroken in pers bij papierrecycling

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 12:42

Bij een papierrecycling in Swalmen is dinsdagmiddag brand uitgebroken.

De hulpdiensten werden rond 12:15 uur gealarmeerd om naar de brand op de Heydweg te gaan.

Vastgelopen papier
Volgens een woordvoerder van de brandweer is de brand in een pers ontstaan. Dat zou volgens een correspondent zijn gebeurd door vastgelopen papier in de transportband. Twee brandweervoertuigen zijn uitgerukt om de kleine brand te blussen. De brandweer is op dit moment nog bezig om het papier weg te halen.

Een jaar geleden brak er ook al brand uit bij de Peeters Papierrecycling in Swalmen. Papier in een loods van het bedrijf stond toen in brand. Dat ontstond vermoedelijk op of door een transportband van papier.

Lees ook: Papier in brand bij recyclingbedrijf Swalmen

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen