Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in schuur vol stro in Swartbroek

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 12:19

De brandweer is opgeroepen voor een brand in een schuur in Swartbroek. Volgens de eerste berichten ligt de schuur vol met stro.

De brand brak rond 11:45 uur uit in de schuur aan de Ittervoorterweg.

Blussen
De brandweer meldt dat het om een schuur van ongeveer dertig bij tien meter gaat. Een blusvoertuig en twee waterwagens zijn ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen.

Brand meester
Rond 14:00 uur was de brand geblust. De brandweer denkt nog enige tijd bezig te zijn met nablussen. Hoe de brand kon ontstaan, is nog niet duidelijk.

Video: Weertdegekste.nl

Cultura Nova volg je bij L1! Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen