Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in schoorstenen bij houtverwerker Venray

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 21:51

Bij een bedrijf aan de Spurkt in Venray heeft zaterdagavond brand gewoed in de twee fabrieksschoorstenen.

De brand binnenin het fabrieksgebouw is geblust door de sprinklerinstallatie van het bedrijf waar hout wordt verwerkt, meldt de brandweer.

Opgeschaald
Even voor 21:00 uur werd de brandweer gewaarschuwd, in eerste instantie voor een middelgrote brand. De vlammen waren al gedoofd toen de brandweer aankwam, zodat de hulpverleners meteen konden beginnen met de nacontrole. Omdat het volgens de woordvoerder om een grote en complexe fabriek gaat, werd daarvoor versterking ingeschakeld van de brandweer van Meerlo.

Ontruimd
Door de brand kwam het hele gebouw vol rook te staan, waarop de fabriek werd ontruimd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, niemand raakte gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen